Ervaar onze 'CONNECTED' producten!

De revolutie van het verbonden comfort!

Cozytouch-app / Smart Control

Logo-Cozytouch-2018.png

Download de app via Apple Store of Google Play

Bedien je Atlantic toestel op afstand met de Atlantic Cozytouch-app!

 

COZYTOUCH is een app waarmee je heel gemakkelijk je verwarmingscomfort kan regelen, jouw afwezigheden beheren en je gerealiseerde besparingen bekijken, waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Om de Cozytouch-app van Atlantic te kunnen gebruiken, moet je de Cozytouch Bridge aanschaffen, aansluiten op je modem en koppelen met je toestel. 

Dan kan je met deze app: 
 

 • Jouw thermisch comfort regelen waar en wanneer je wil
  Anticiperen op jouw thuiskomst en je warmtepompboiler alvast aanschakelen? De luchtkwaliteit in je woning bewaken? Geen probleem, COZYTOUCH kan het allemaal, dit en nog veel meer. Je dagelijks comfort thuis vaart er wel bij.

   

 • Eenvoudigweg je afwezigheden beheren
  Je verwarming of boiler vergeten uit te schakelen en je bent al onderweg naar jouw vakantieadres? COZYTOUCH brengt ook gemoedsrust. Vertrek ontspannen op vakantie, je kan altijd nog vanop afstand je toestel uitschakelen zodat je niet onnodig energie verspilt.

   

 • Je besparingen bekijken en analyseren
  COZYTOUCH is een complete app waarmee je eenvoudig je energieverbruik kan visualiseren. 

   

 • Een comfort genieten aangepast aan je behoeftes
  Als jouw partner in de zithoek graag een temperatuur van 19°C heeft terwijl jij in je bureau aangenaam werkt bij 20°C... en voor de slaapkamer moet het een frisse 16°C blijven... Geen probleem. Met COZYTOUCH kan je de temperatuur kamer per kamer regelen. Met COZYTOUCH past je huiselijk comfort zich aan jouw wensen en behoeftes aan.

COZYTOUCH is de zekerheid dat je heel gemakkelijk zelf je comfortmomenten kan programmeren of de periodes waarin je energie wenst te besparen.

Deze app is gebruiksvriendelijk en intuïtief en compatibel met de elektrische verwarmingstoestellen, de ventilatie en de boilers van ATLANTIC.

Smart Control - Intelligent leerprofiel

 

Dankzij de Smart Control-functie, passen Atlantic-warmtepompboilers zich helemaal aan je levensstijl aan. De warmtepompboiler leert geleidelijk aan je gewoontes kennen en onthoudt ze ook, zodat hij kan anticiperen op jouw behoeftes inzake wamwatercomfort. 

smart control-sans fond.png